Ontdekt de knapperige buffaloworm

We horen vaak dat de knapperigehid van de luchtigheid van onze eetbare insecten doet denken aan chips. We zijn daar blij mee en blijven daarmee werken! Daarom hebben we nu ons nieuw insect geïntroduceerd, de buffaloworm met exclusieve kruiden: sour cream & onion
Niet zo zuur, insecten waren nog nooit zo romig!

Sour cream & onion, de perfect match met eetbare buffalowormen

De Buffaloworm heeft een nootachtige smaak, daarom creërden we 2 exclusieve en heel verschillende smaken. Terwijl je kunt genieten van de pittige chili kruiden, zal deze sour cream & onion je een zachte glimlach geven!
Eetbare buffalowormen: gezonde en duurzame snacks!

Terwijl traditionele chips is gemaakt met aardappel vol suikers en op hoge temperatuur gekookt, ontwikkelden we een exclusief proces om onze insecten te koken bij lage temperaturen om de natuurlijke voedingswaarde van de insecten te behouden. Met meer dan 55% eiwit en vol met mineralen, zal je lichaam je bedanken voor deze traktatie!

Eetbare insecten zijn een antwoord op de voedsel tekorten van de toekomst. Eenvoudig te kweken, hoog in eiwitten en en weinig impact op het milieu. Daarnaast een ecologische- en voedingswaarde maakt het zinvol om insecten te eten. Bij JIMINI’S willen we dat eetbare insecten ook lekker zijn. We hopen dat je van deze nieuwe kruiden geniet en met ons dit avontuur aangaat.

Kleine wormen, grootste smaak.

Een kleiner insect betekent niet minder smaak! Integendeel dit insect is heerlijk.

We hebben besloten om de sterke chili-kruiden te combineren met de nootachtige smaak van de buffaloworm om een snack te maken die perfect als klein gezond voorgerecht of om wat knapperig en eiwit aan je salade toe te voegen. Een klein insect voor een grote wauw!
De buffaloworm, een superfood!

De buffaloworm bevat meer dan 55% eiwit. Alle essentiële aminozuren zijn aanwezig. Dat is niet alles … Het is ook een bron van ijzer en vitaminen die bijzonder goed door ons lichaam worden geabsorbeerd. Daarom kiezen we ook dit superfood om onze pasta te verrijken. Chill en geniet van onze gezonde Chili Buffalo Worm!
Insecten eiwitten iets voor de toekomst? Nee! Insectensnacks zijn voor het nu!

In 2050 zullen we met 10 miljard mensen op onze planeet zijn. De manier waarop we voedsel produceren is niet duurzaam en we zullen nieuwe oplossingen nodig hebben; eetbare insecten zijn er een van. Ze zitten vol met eiwitten en vitaminen en kunnen duurzaam worden gekweekt. Omdat ze koudbloedig zijn, hebben ze alleen maar een kleine hoeveelheid voer en water nodig om snel te groeien en te reproduceren. Aangezien het idee van het eten van insecten eiwit zinvol is, weten we dat het enige tijd zal duren voordat het eten van insecten normaal wordt. Daarom gaan we bij Jimini vooruit, stap voor stap en willen we jede lekkerste manier bieden om eetbare insecten te ontdekken. Waarom dan niet beginnen met deze pittige chili buffaloworm?