Granola verrijkt met insectenmeel

Samengesteld uit granen, zaden en gedroogde vruchten. Lekker én gezond!
Met melk of yoghurt als ontbijt of als snack, granola is het allemaal.

Om wat extra eiwit toe te voegen, dachten wij uiteraard aan het toevoegen van insectenmeel.

Buffalowormen zijn perfect hiervoor omdat ze veel eiwit bevatten en een bron van ijzer zijn. Wat smaak aangaat gaan we alleen voor het beste, dus wij zijn trots dat we je 3 exclusieve recepten kunnen aanbieden van onze granola verrijkt met buffalowormmeel om als je trek te stillen met gezonde voeding.
Insecten, fruit, zaden en granen: een heerlijke combinatie van voedingstoffen.

Om er voor te zorgen dat je je dagelijkse doelen bereikt hebben we een recept gemaakt vol met vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen.
Insectenmeel bevat veel eiwit en ijzer. Eiwitten zitten in alle cellen en vervullen veel functies. Je hebt ze elke dag nodig en krijgt ze alleen door goed te eten. Ijzer is van belang om zuurstof te laten vervoeren door je rode bloedcellen. Adem-in, adem-uit.
Om te zorgen dat jij meer antioxidanten binnenkrijgt hebben we een hoeveelheid gedroogd fruit geselecteerd die bekend staan om hun hoge hoeveelheid vitaminen. Frambozen en cranberries zijn rode vruchten die veel vitamine C en anthocyanen bevatten.
Last but not least, de mix van pompoenpitten en chia zaden geeft je de essentiele vetzuren die je nodig hebt. Pompoenpitten bevatten veel omega-6 en chia zaden zitten boordevol omega-3.
Waarom insecten eten?

Bij Jimini’s geloven we er heilig in de insecten normaal worden in ons dieet van de tekomst.
Eetbare insecten zijn rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen. Daarom is eetbare insecten eten logisch vanuit gezondheidsoogpunt.
Ze hebben weinig voedsel en water nodig om gekweet te worden en stoten bijna geen broeikasgassen uit; insecten eten is ook logisch vanuit duurzaamheids oogpunt.
Om het voedsel van de toekomst normaal te maken, maken we ze vandaag lekker! Met deze granola ben jij de rest van de dag gelukkig!
Veilig eetbare insecten bestellen bij Jimini’s.

Met al meer dan 5 jaar ervaring timmert Jimini’s hard aan de weg om een groot assortiment aan op insecten gebaseerde levensmiddelen te ontwikkelen.
Al meer dan 1 miljoen mensen in heel Europa hebben onze eetbare insecten geprobeerd, wordt jij de volgende?
Onze webshop garandeerd veilige en snelle verzending van jouw eetbare insecten zo dat jij alleen nog maar hoeft te genieten!

Al meer dan 5 jaar ontwikkelen we veel verschillende producten met eetbare insecten in om mensen zo de mogelijkheid te geven om deze nieuwe bron van eiwitten in hun dagelijks dieet te integreren.
Na onze borrelinsecten, onze noten-vruchtenrepen en eiwitpasta’s, presenteren we nu met trots onze gloednieuwe granola verrijkt met buffalowormeiwit.
Granola is een mix van granen, noten, zaden en gedroogd fruit. Perfect als ontbijt of als een topping op je kwark. En stiekem eten wij het recht uit de verpakking!
Om het nog lekkerder én voedzamer te maken hebben wij buffalowormmeel toegevoegd verrijkt met eiwit en een nootachtige smaak.
Chocolade en insecten, lekkerder wordt het niet!

Wij houden zo erg van deze combinatie dat we het jullie ook niet konden onthouden.
Onze granola bestaat uit granen, hele amandelen en chocolade.
Als jij van warme melk bij je granola houdt is chocolade de way to go! De chocolade begint te smelten…
Onze granola met insecten eiwit en chocolade: een fantastische voedingswaarde.

Ons doel was om je iets lekkers voor te schotelen, maar met buffalowormeneiwit wordt het óók nog gezond!

Havervlokken en kokosbloesemsuiker zorgen voor koolhydraten en een lage glycemische index, het geeft je energie en verzadigd zonder een suikerpiek.
Chocolade bevatte veel magnesium en goede vetzuren, wat weer goed is voor je cardiovasculair systeem.
Daarnaast geeft insectenmeel je volledig aminozurenprofiel. Buffalowormen bevatten 55% eiwit; en ze bevatten alle 9 essentiele aminozuren.
Ontdekt eetbare insecten vandaag nog!

Eetbare insecten staan er om bekend dat ze veel eiwit bevatten en een goede bron van eiwitten en mineralen zijn. Ze zijn makkelijk te kweken en hebben weinig voedsel en water nodig. Dat is juist de reden waarom de FAO ze promoot als oplossing voor het wereldwijde eiwit probleem.
Bij Jimini’s hebben wij als doel om ze stap-voor-stap te integreren in het Europese dieet. Om dit makkelijk te maken verwerken we ze in veel verschillende voedingsmiddelen als alternatieve eiwitbron.

Eetbare insecten met granola, zo begin jij je dag goed!

Wij houden net zo van granola als van insecten.
Samengesteld met hele granen, gedroogde vruchten en zaden; is het krokant, lekker en geeft het je lijf energie.
Om het voedzamer te maken, hebben we wat buffalowormmeel toegevoegd. Buffaloworm is een eetbaar insect dat erg rijk is aan eiwit, ijzer en magnesium. Super om de dag mee te beginnen.
Appel en kaneel, een delicatesse..

Appel en kaneel is een van onze favoriete combinaties, en die moest er natuurlijk ook als granola bij komen!
Je kent onze energiereep met krekelpoeder, appel, kaneel en karamel al. Als je hier van houdt is onze granola ook een aanrader!
Om het nog lekkerder te maken hebben we amandelen en ahornsiroop toegevoegd. Deze mix zal je opwarmen tijdens de herfst en winter en geeft je energie tijdens de lente en zomer!
Insectenmeel en granen voor energie!

Een goede smaak is onze hoogste prioriteit maar dat gaat niet ten koste van de voedingswaarde van onze producten. Daarom combineren we insectenmeel met andere gezonde producten!
Dat is de reden waarom onze granola bestaat uit havervlokken en appel, het zorgt voor voldoende vezels en koolhydraten met een late glycemische index.
Quinoa en eetbare insecten zorgen voor een compleet aminozuurprofiel dat je lijf nodig heeft.
Amandelen en chiazaden zijn rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren (de goede vetten). Deze vetzuren zijn essentieel voor gezonde bloedvaten.
En natuurlijk kaneel, dit ingrediënt kan insulineresistentie tegen gaan.
Begin vandaag nog met insecten eten, samen met Jimini’s!

De media en bloggers zeggen het al een paar jaar, binnenkort eten we allemaal insecten. Bij Jimini’s geloven we hier heilig in!
Vanuit gezondheidsoogpunt bevatten insecten veel hoge kwaliteit eiwitten, vitaminen en mineralen.
Insecten zijn een van de antwoorden om het wereldvoedselprobleem op te lossen. Ze hebben weinig plek nodig om te groeien en hebben weinig water en voedsel nodig.
Als het op smaak aankomt vindt Jimini’s het het allerbelangrijkste dat ze lekker zijn. We geloven dat als we insecten willen eten at ze lekker moeten zijn. Wat denk je van deze granola?