Krekels zijn het nieuwe hapje vooraf!

Hou je van BBQ-smaak? Mis je het aroma van gegrilde uien? Dan kun je onze Smoked Onion & BBQ krekels zeker waarderen! Van zichzelf hebben eetbare krekels een nootachtige smaak, maar met onze unieke smaakmakers worden ze een “must have” als snack, of om bite en eiwit toe te voegen aan bijvoorbeeld je lunchpakket. Eetbare krekels zijn echte superfoods!

De kweek van krekels heeft maar een kleine ecologische voetafdruk, maar dat is nog niet alles! Vol met omega 3, vitamine B12 en voor meer dan 60% bestaand uit eiwit helpen ze je bij een gezonde levensstijl. Heuse superfoods dus! Lekker, zonder af te doen aan de kwaliteit!

Bij JIMINI’s geloven we dat de eerste poging tot het eten van insecten een groot verschil maak voor de bereidheid om insecten als voedsel te accepteren. Dat is waarom we een unieke bereidingsproces hebben ontwikkeld dat onze krekels knapperig houdt. Maar het doet niets af aan de smaak en de gezondheidsvoordelen van krekels. Goede kwaliteit begint bij goede ingrediĆ«nten: onze krekels. Om elke keer een goed product te maken werken we met de beste Europese insectenbouwers, die zich houden aan de hoogste standaarden.

Krekels zijn een van de beste eiwitbronnen die je kunt vinden. Met meer dan 60% eiwit, vol vitaminen en mineralen zijn het echte superfoods. Voor onze smaakmakers gebruiken we alleen natuurlijke intrediĆ«nten en aroma’s omdat bij JIMINI’s smaak en gezondheid hand in hand gaan.
Krekels zijn duurzaam voedsel

De manier waarop er op grote schaal voedsel wordt geproduceerd is niet duurzaam. We moeten op zoek naar nieuwe oplossingen voor de grote problemen van de toekomst. Zelfs al denken we niet dat eetbare insecten zaligmakend zijn bij het oplossen van alle problemen in onze voedselproductie – bijvoorbeeld omdat ze minder grondstoffen, ruimte, en energie nodig hebben om op te kweken – zullen ze wel een grote rol spelen. En terwijl je wacht tot insecten alle menu’s op de wereld overnemen kun je net zo goed beginnen bij onze Sweet Mango-krekels, zaligmakend bij de borrel!

Zeg maar dag tegen aardappels, want hier zijn eetbare krekels! Krekels bestaan voor 60% uit volwaardige eiwitten, en zitten bovendien vol met vitaminen en mineralen: een superfood en een super-insectensnack.

Krekels bevatten ook vezels, wat ervoor zorgt dat je gemakkelijker een gevuld gevoel hebt en langer verzadigd bent. Omdat krekels zoveel eiwitten bevatten gebruiken we krekelmeel voor onze eiwitrepen. Om te delen met je vrienden of juist helemaal zelf op te eten, de insectensnack is de way to go!
Eetbare krekels zijn duurzaam voedsel!

De productie van hoogwaardige eiwitten is de wereldwijde uitdaging voor de toekomst. Eetbare insecten zijn een prima eiwitbron, rijk aan ijzer en vitaminen, en duurzaam bovendien. We zijn ervan overtuigd dat ze in de toekomst deel zullen uitmaken van het dieet van onze kinderen. Jij kan voorop lopen, en vandaag beginnen met JIMINI’s.