Onze (onwijs) lekkere energierepen!

Onze repen zijn een gemakkelijke gezonde snack, maar ook heel geschikt als brandstof voor je training of juist voor herstel! We hebben de beste intrediënten gekozen voor onze repen: gedroogde vijgen en amandelen voor natuurlijke energie, aangevuld met de volle smaak van pure chocolade. Natuurlijk zorgt ons krekelmeel voor een hoge dosis eiwit en een natuurlijke bron van omega-3 en 6.
Alleen maar gedroogd fruit, amandelen, chocolade en krekels!

De mix van vijgen, pure chocolade, die we combineren met een zoete dadelpasta en knapperige amandelen is heerlijk. Onze energierepen worden door ons zelf met de hand gemaakt, helemaal met natuurlijke ingrediënten, biologische producten, aangevuld met krekelmeel. (Helaas, vanwege saaie bureaucratische regeltjes kan krekelmeel nog niet gecertificeerd worden). Ons krekelmeel wordt geproduceerd in Europa, van 100% Europse insecten zodat we kwaliteit en traceerbaarheid kunnen garanderen!

We hebben JIMINI’s repen ontwikkeld voor jouw dagelijkse energie! Helemaal van natuurlijke intrediënten, zonder kunstmatige rommel, om het jou naar de zin te maken. Ze bevatten veel eiwitten en antioxidanten, en voor 95% uit biologische producten van biologische teelt. Onze eiwitrepen (12 tot 16% eiwit!) zijn zeer geschikt voor duursporten.

Al onze repen zijn glutenvrij en bovendien zonder zuivel (behalve de Apple-Cinnamon) en van handzaam formaat. Om alle nutriënten te behouden drogen we de ingrediënten op een hele lage temperatuur. We gebruiken geen conserveermiddelen of chemische toevoegingen. Alle repen zijn bovendien door ons home-made in de pittoreske Parijsse buitenwijk Vaux-le-Pénil.
Onze heerlijke energierepen!

Vergeet die saaie en smakeloze energierepen! Wij combineren heerlijke zoete abrikozen met de antioxidanten an natuurlijke power van Gojibessen en chiazaad. Dankzij ons heerlijke krekelmeel zijn onze repen een prachtige eiwitbron. Alle eiwitten dragen bij aan de groei en het behoud van sterke spieren, en dat is wat je wil.

Dat is zelfs nog niet alles, we hebben namelijk ons best gedaan op een heerlijk recept. Het gedroogde fruit zorgt voor een snelle opname van calorieën, vezels, en antioxidanten. Dat is hoognodig voor duursporters, bijvoorbeeld. De zachte textuur van onze repen, die afkomstig is van het substantiële deel heerlijk gedroogd fruit, maakt dat je het gemakkelijk weghapt na een zware fysieke inspanning.

Wist je dat… Krekelmeel (of krekelpoeder, maar net hoe je het bekijkt) van nature allerlei heerlijke voedingseigenschappen heeft? Krekels bevatten bijvoorbeeld veel meer ijzer dan spinazie, niet minder dan negen aminozuren, en twee keer zoveel eiwit per eenheid als rundvlees.Bovendien hebben insecten een veel kleinere ecologische voetafdruk dan ‘normale’ eiwitproductie.

Daarom hebben we besloten om krekelmeel te mengen met gedroogd fruit, en daar kwamen onze fantastische repen uit. Dat is nog niet alles, want onze repen met krekelpoeder zijn glutenvrij, zonder conserveermiddelen en bevatten dus alléén fruit, amandelen, zaden, en krekels! (en een beetje agavesiroop voor de smaak)

Ze zijn ideaal voor snacktrack, of voor de training (of erna). En omdat smaak altijd voorop staat bij JIMINI’s zal de klassieke smaakcombinatie van appel en kaneel, samen met karamel en zout je absoluut goed bevallen.
Perfekt om insecten te leren kennen

Nadat we insecten als snack op de markt hebben gebracht willen we graag dat insecten deel uit gaan maken van het alledaagse Europese dieet. We hebben daarom onze eerste productlijn op basis van insectenmeel ontwikkeld: energierepen, gemaakt van gedroogd fruitn, amandelen, zaden, en insecten!

Het eten van insecten wordt steeds gewoner, maar veel mensen laten zich nog afschrikken door het idee dat ze echt een insect eten. Met onze repen heb je geen excuus meer, want omdat we de insecten in ons product hebben verwerkt in de vom van poeder, kun je het niet meer ruiken of zien.

Het is dus ideaal voor mensen voor wie het eten van insecten nog iets heel engs is. De repen helpen bij het overwinnen van deze psychologische grens.